dilluns, 27 de juny del 2016

A la valenciana (anàlisis personal de les eleccions del 26J).


Som molts els valencians decebuts pels resultats de les eleccions del 26J, tot i ser la segon força al País Valencià i d'haver-li arrabassat tres senadors al PSOE. Decebuts pels òptims resultats del PP, que tot i l'abstenció ha pujat en nombre de vots. Ens preguntem com el 35'50% dels valencians en dret de vot han pogut votar al partit de la corrupció i que ha arruïnat el nostre País.

Per contra el 25, 36 % de valencians ha optat per votar la coalició Compromís-Podemos-EUPV, una coalició que segons els mitjans de comunicació, encoratjats pel propi PP, representava l'entrada del comunisme bolivarià i de la disgregació de l'estat espanyol. Aquest és el peix que s'ha venut, els independentistes i comunistes s'havien aliat per disgregar Espanya i la arrabassar amb la propietat privada. Aquest falç missatge, actualment l'enemic de la propietat privada son els bancs, ha calat en l'electorat, més en la comunitat autònoma on més gent és sent més espanyola que de la pròpia comunitat, segons les enquestes del CIS.  

Podem, amb el seu missatge plurinacional, és la formació més votada en les dues comunitats històriques més nacionalistes: Catalunya i el País Basc. Desbancant als partits nacionalistes imperants en les ultimes dècades. És la tercera força, molt prop del PSOE, a tot l'estat i la segon al País Valencià. Aquí a casa nostra, amés, han arrabassat els tres senadors al PSOE, cosa que fins ahir semblava impossible.


Decebut pel resultat del PP? Si; però a la vegada encoratjat perquè u de cada quatre valencians haja optat per qui tenia encontra a la resta de formacions i de la majoria de la premsa estatal. Cosa que m'anima a seguir lluitant pel meu País.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada